lördag 22 mars 2014

Lördag 22/3-2014 20:09

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt små kass sådan igen. Somnade ungefär som jag ville men sov sedan inte länge innan jag vaknade igen. Höll på med detta fram till nio tiden efter detta så somnade jag inte igen. Kom ur sängen till 10 tiden och fick i mig frukosten. Så efter detta var det att vänta på att klockan skulle slå tolv. Då jag körde igång med romanen, körde den idag fram till 13:30 sedan slöade jag fram till två då jag stack in till stan. Jag fick mina handskar bytta och sedan gick jag hem igen, jag gick igår med om jag inte berättade det igår. Så på vägen hem så stannade jag i ICA och köpte lite bröd sedan hem igen. Så sedan tog det ett tag innan jag gick igång med storstretchen idag klockan var lite innan fyra. Sedan var det då middag idag hade jag köttfärssås och pasta och såg mina serier när jag åt. Så mer hann inte med mjukis idag efter som jag var i stan så hann jag inte det idag. Så mer? Jo det är lördag och det är lotto idag så ni håller väl tummarna för mig idag. Vinner jag så får ni veta på twitter idag eller så imonn, och så även med eurojackpot som jag får reda på idag. Så mer? Jo jag skickade ett mail till telia idag och frågade var min snabba uppkoppling hade tagit vägen. Jag trodde den skulle vara klar till 2014 men jag har inte fått nått och nu har det gått tre månader. Men vi får se vad de säger om det om ett par dagar.

TRÄNING: Ja sent idag så kom jag  igång och körde men jag tog bara sex gånger tre. Kände att tolv nä så jag kör sex ett tag och så ökar jag sedan till åtta tio och tolv. Får ta det lugnt med axeln så att den inte ger sig igen.

ROMAN: Ja körde mina en och en halv timme idag och det gick rätt bra idag lite små segt var det men så körde jag igång och då gick det bra.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja imonn så kör jag igen då ja och som jag sa innan så är det noveller nu och sedan igen en gång till. Så får jag se hur jag gör med knapparna imonn.

Så inget mer idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: