torsdag 13 mars 2014

Torsdag 13/3-2014 20:11

DAG: Jaha till natt igen då ja och en bra natt inatt sov bra fram till sex tiden och somnade sedan om igen fram till elva. Dock så var jag seg när jag kom ur sängen till elva tiden. Varför då tror det är för att jag har sovit dåligt så länge nu. Det höll på en månad innan jag sa till så jag har nog lite förlorad sömn ännu så jag var inte pigg idag när jag väl kom upp. Men fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till ett då det var lunch. Efter detta så gick jag igång igen till två tiden fram till tre. Så mer? Jo jag fick ett mail om jokern men inget om lotto så vi får se idag om jag vann nått, ni får veta på twitter. Så mer? En rätt små kass dag idag var seg idag och det kom som en överraskning för jag sov bra. Så stack till träningen men idag gick det så där sedan hem och hoppade idag stretchen kände inte för det idag. Så gick igång med middagen och såg på lite av varje idag när jag åt. Sedan fick jag i mig en kopp kaffe med idag. Så mer? Nä inget mer idag kommer igen imonn.

TRÄNING: Jaha gick inte så bra idag när jag skulle göra magen så la jag ner men gick igång igen sedan hade det jobbigt idag med detta. Annars så gick det okey idag.

ROMAN: Ja hade lite problem idag med annat men fick mina två timmar idag ändå. Så en bra dag idag på denna punkten.

MUSIK: Ja inget idag.

WEBB: Ja undrar idag om vad som kommer hända med IE 8, 9 och 10 vet att IE 6 och 7 kommer bli lite fel men sedan kan jag inte testa mer. Men i IE 6 och 7 ser det okey ut nu men jag har inte gjort hela heller men jag tror det kommer fungera bra trotts att allt lägger sig i mitten. Vi får se hur det blir med detta när jag lägger på musiksidan och mobil sidan. Där skall jag ha tre mitten menyer så vi får se hur det blir i IE6 och 7.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: