söndag 16 mars 2014

Söndag 16/3-2014 20:13

DAG: Jaha till natt igen då ja och grannen var uppe sent igår och jag med, för jag kunde inte somna men tillslut så somnade jag och sov sedan så där fram till nio tiden. Men kom inte ur sängen förrän till halv tolv idag, fick i mig frukosten och så körde jag igång med dammsugaren till ett tiden. Efter detta så körde jag igång med hemsidan körde idag fram till tre tiden. Så efter detta så gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes och pepparsås. Såg på en serie idag när jag åt och så till sex så fick jag i mig en mjukis. Så sedan dess har jag inte gjort mycket mer än legat på sängen. En rätt kass dag idag men det brukar det bli när natten är kass. Men jag fick ändå hemsidan gjord idag även om det inte blev så mycket som jag ville. Så en okey dag på det hela taget. Jo till sju tiden så satte jag mig och läste ur flickan från ingenstans ett tag.

TRÄNING: Ja väskan är packad och jag är redo för träningen imonn. Då skall jag köra riktiga armhävningar så hoppas jag att axeln håller. Ni får veta imonn.

ROMAN: Ja inget idag men imonn så skall jag gå på den igen det är inte så mycket kvar nu innan jag går på sista omgången. Efter detta skall jag skriva ut den och så skall den ligga en månad sedan skall jag läsa och så skickar jag in sedan.

MUSIK: Ja inget idag.

WEBB: Ja fick målning sidan klar idag även om det blev lite fel så fick jag till den sedan iallafall. Jag sparade fel fick det i fel mapp men det gick att rätt till sedan. Men det tog lång tid idag och jag hade inte mints att jag måste göra om ett par gånger innan jag fick det rätt. Men jag fick den klar iallafall och nästa söndag skall jag gå på skräcknoveller.

Så inget mer idag ses igen imonn till dess Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: