onsdag 12 mars 2014

Onsdag 12/3-2014 20:07

DAG: Jaha till natt igen då ja och lika svårt att somna igår låg länge innan jag tillslut somnade. Sov sedan rätt små kasst fram till elva tiden kom ur sängen och fick i mig frukosten. Sedan skulle jag då köra igång med romanen men inte idag. Jag hade kass uppkoppling idag det gick igenom 2 bit eller nått sådan där. Så jag felsökte denna fram till ett tiden då hade jag fått igång den igen. Sedan så var jag idag tvungen att köpa avkalkningsmedel till kaffe byggaren. Så jag gjorde detta med innan jag gick igång med romanen då var klockan ett. Så nu gjorde jag av med 200 till för detta och jag har nu 400 kvar som då skall räcka till den 25é måste snåla nu om det skall räcka. Så sedan gick jag då igång med romanen körde den idag en timme fram till två. Då skulle jag stick till ICA för att handla lite men kom inte iväg förrän till tre tiden. Så sedan hem och så gick jag igång med middagen till lite efter tre fram mot fyra. Hade idag kotletter med pommes och skulle se mina serier men inget idag. Så jag slog igång starwars 2:an och såg den när jag åt. Till sex tiden så fick jag i mig en mjukis och så satte jag mig och läste runt sju tiden. Så mer? Nä inte mer idag ses igen imonn. Jo det är lotto men har inte fått något samtal ännu så ingen storvinst men kanske lite ni får spana på twitter idag eller imonn. Eller till bloggen på fredag.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och är redo för träningen imonn. Har inte fått bort all smärta i axeln men hoppas att jag skall få det. Det är lite svårt med bröst med hantlar att få kontakt där kommer nog det mesta av smärtan från. Skall se till måndag hur det går då.

ROMAN: Ja efter massor med strul så fick jag ändå en timme idag och det är jag nöjd med. Det är inte så långt kvar nu så sedan skall jag gå på den en gång till sedan skall vi se.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja skall se hur stora målningarna är i px så jag kan ställa in fönstret så de får plats i det. Efter detta så skall jag göra resten men det kommer nog ta en dag att göra målningarna tror jag.

Så inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: