fredag 7 mars 2014

Fredag 7/3-2014 20:34

DAG: Jaha idag är jag sen men jag spelade lite spel på facebook innan jag gick igång idag. Men nu till natten och en rätt kass sådan igen men idag skulle jag tvätta så det var rätt lugnt att jag inte sov så bra. Bara jag inte har tappat det jag hade för det har tagit mig 17 år att komma dit jag är ja eller var idag. Men jag hoppas jag får igång sömnen igen. Så kom ur sängen till elva tiden och fick idag inte i mig frukosten utan stack ner med tvätten till tolv och sedan upp och fick i mig frukosten. Sedan var det att vänta på att klockan skulle slå kvart i ett men undertiden jag väntade på detta så uppdaterade jag cubase på musikdatorn. Så efter detta så var jag lite sen men fick upp tvätten och sedan upp igen. Och iväg till ICA för att handla lite blev dyrt idag gick på nästan 300 men då fick jag ta och sopsäck med ris det jag brukar köpa var slut. Så sedan hem igen och gjorde inte mycket idag mer än kollade skannern till tre tiden. Så sedan till kvart i fyra så stack jag ner och fick upp tvätten. Och så gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg ett par serier när jag åt. Sedan till sex tiden så fick jag i mig en mjukis och kaffe innan detta. Så satte jag mig och läste ur flickan från ingenstans igen höll upp ett tag med denna hade tänkt att jag skulle bli klar med romanen innan men så blev inte fallet. Så mer? Ja vi hoppas på bra sömn så skall jag köra romanen igen imonn har varit ett uppehåll med den nu ett tag. Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja skall imonn testa axeln igen då hoppas jag att den håller så jag kan köra armhävningarna. Ni får veta imonn.

ROMAN: Ja jag hoppas på bra sömn så skall jag köra igen imonn har hållit upp ett tag nu så jag vill komma igång igen.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Japp skall köra igen till söndag och då bygga på bilder sidan jag lagt bilderna fel men om jag gör om så måste jag göra om allt och jag tror jag kan lägga bilderna lite fel så slipper jag göra om allt igen. Så sedan skall jag också göra en ESS till hela sidan imonn nä på söndag.

Så inget mer att säga idag jo det har jag det är eurojackpot idag så jag räknar med era tummar idag. Ni får veta på twitter så spana hur mycket jag vann. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: