fredag 14 mars 2014

Fredag 14/3-2014 20:22

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt kass sådan igen somnade inte när jag ville och när jag väl somnade så sov jag inte bra. Vaknade till elva då skrivaren kom igång och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen körde den idag fram till 13:30. Till två tiden så stack jag ner till ICA för att handla lite sedan hem igen. Så efter detta så gjorde jag inte mycket fram tills det var middag. Idag hade jag karréer med ris och såg mina serier men lämnade en film tills imonn. Så mer? Jo det är eurojackpot idag så ni får veta på twitter idag eller så imonn på twitter eller till söndag om det inte gav nått som brukligt är. Så mer? Ja mer jag spelade lite idag på facebook och idag kom jag vidare på en nivå har stått stilla länge men så idag. Annars? En rätt okey dag idag trotts lite små kass natt ja rätt kass natt faktiskt. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja nu hoppade jag stretchen igår så jag måste köra till lördag. Då hoppas jag att jag kan få till riktiga armhävningar vi får se.

ROMAN: Ja fick mina en och en halvtimme idag och det gick okey trotts kass natt. Nu har jag nog en 50 sidor kvar eller lite mindre så jag har två rundor att gå sedan skall jag gå på igen och så är det klart sedan. Får se hur sista rundan går skall få till lite till men jag vet inte hur mycket det blir.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja då skall jag köra till söndag igen hoppas då blir klar med målningar och kanske lite till. Men det beror på hur jag sover så vi hoppas på bra sömn.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: