onsdag 5 mars 2014

Onsdag 5/3-2014 20:14

DAG: Jaha natt igen då ja och en lugn natt men sov jag? Nej inte som jag ville tog två timmar innan jag somnade sov sedan så där fram till elva då skrivaren startade. Så upp och fick i mig frukosten sedan körde jag igång med romanen. Körde den idag fram till 13:30 då jag inte gjorde nått fram till 15:30 då jag gick igång med middagen. Hade idag karréer med stripes och såg mina serier men idag hade jag inte några alls. Så jag såg på lite av varje idag när jag åt. Så mer? Jo till sex tiden så fick jag i mig en mjukis och sedan la jag mig på sängen. Men så kom jag på att jag skulle packa så jag gjorde detta. Sedan var klockan åtta och jag gick igång med detta. Så mer? Jo jag ställde in boxen för att spela in en serie till på fredag. Kommer dubbel avsnitt då men sedan till nio så mer? Ja mer? Halv kass dag efter halv kass natt trotts att det var lugnt inatt. Ja mer? Nä kommer inte på mer idag. Jo jag satte mig och läste de sista kapitlen ur sandmannen idag nu skall jag gå över till flickan från ingenstans jag hade hoppats att jag skulle hinna klar med min roman innan jag gick över men så blev det ej. Så även om det är lugnt så kan jag inte sova jag skulle ha gått och sagt till den fortare så hade jag nog somnat lättare sedan. Nu kommer det nog ta ett par veckor innan jag kan sova som jag vill. Har sovit dåligt länge nu. Men jag hoppas att det blir bättre nu.Så mer? Nä slut för idag och tack för idag.

TRÄNING: Ja väskan är packad och jag är redo för träningen imonn.

ROMAN: Ja nu är jag klar med romanen ja den jag läser så jag tänkte att jag skulle läsa denna undertiden jag gjorde denna romanen men det drar ut på tiden. Men jag hoppas att jag klarar göra detta ändå nu när jag går över till flickan från ingenstans.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja till söndag så jag skall jag köra bilder sidan sedan kommer målningar som också kommer ta tid att göra. Men jag har kört igång iallafall och jag är nöjd med detta.

Så inget mer idag kommer igen imonn med mera då. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: