söndag 23 mars 2014

Söndag 23/3-2014 20:16

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt små kass natt igen sov inte bra och vaknade till sex tiden var då uppe på toan. Men somnade igen fram till nio tiden kom ur sängen till 11:30 idag var seg så jag låg kvar länge idag. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med dammsugningen till lite innan ett. Efter detta så gick jag igång med hemsidan. Körde på bra idag gjorde fem sidor tillslut idag men jag körde efter med idag. Så till tre eller lite närmare fyra så gjorde jag middag. Hade idag kotlett och karréer med stripes, hade en ensam kotlett som jag tog med idag. Så såg på mina serier idag när jag åt och sedan till sex tiden så fick jag i mig en mjukis. Och så satte jag mig och läste idag med gjorde det igår med men glömde säga det igår. Nu har det gått en generation och flickan från ingenstans bör vara gammal nu. Men det har inte handlat om henne på ett bra tag nu. Så mer? Jo det är lotto och eurojackpot som jag skall se idag nä inte euro det såg jag igår det gav inget alls men kanske lite på lotto. Så mer? En bra dag idag trotts att natten var lite små kass.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och nya handskarna är med. Så skall jag hoppas att jag får lite mer känsla för armhävningarna med tiden. Det är rätt svårt att komma igång med den än så länge. Vi får se hur det går imonn.

ROMAN: Ja kör imonn igen har kommit till sidan 18 och jag har över 400 kvar att göra. Och inte en gång utan flera gånger om. Ja jag har att göra.

MUSIK: Ja inget idag.

WEBB: Ja idag gick det bra gjorde fem sidor idag gjorde först fyra sedan gav jag upp till halv fyra tiden men så tänkte jag kör det med så jag gjorde en till idag. Men jag hade glömt länkarna så jag fick göra dem för ett litet tag sedan. Men det gick bra idag…

Så inget mer idag ses igen imonn nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: