måndag 3 mars 2014

Måndag 3/3-2014 20:11

DAG: Jaha till natt igen och jag somnade som jag skulle men vaknade sedan igen ett par gånger under natten och det var mina grannar. De vill inte vara tysta på natten skall en dag upp och säga till igen men inte nu. Så kom ur sängen till halv elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan körde jag igång med romanen till tolv och fram till ett sedan igen från två till tre. Så efter detta så gick det idag fort för klockan att slå 15:30 och jag stack till träningen. Tränade sedan hem och idag kände jag att jag hade sovit dåligt så jag skippade stretchen idag. Gick igång med middagen hade idag korvstroganoff med ris. Och såg lite serier och så family guy men det var repris och inte alls kul idag. Så efter detta så tog jag en kopp kaffe och så sitter jag nu här. Var det något mer? Nä inget mer idag kommer igen imonn med mera då så vi ses igen imonn.

TRÄNING: Ja var sen idag och det brukar jag vara när jag är trött. Och så skippade jag stretchen idag hade inte lust idag alls. Men det gick okey på gymmet iallafall.

ROMAN: Ja lite segt idag men fick ändå mina två timmar idag och det gick okey.

MUSIK: Ja inget idag.

WEBB: Har inte pillat med hemsidan idag igår så körde jag hela dagen med den. Så skall lägga allt på en ESS till söndag så skall jag lägga in allt sedan men måste se till att jag får med allt denna gången. Men jag har att göra till söndag många sidor kvar att göra.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: