söndag 30 mars 2014

Söndag 30/3-2014 20:09

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass sådan igen, vaknade ett otal gånger och till fem tiden så låg jag och lyssnade på grannen. Så till tolv kom jag ur sängen och idag så missade vi den timmes sömn med. Fick i mig frukosten och så satte jag igång att dammsuga. Efter detta så gick jag igång med hemsidan. Skit idag men mer om detta nedan. Så skulle idag köra till tre men körde fram till fyra för det gick inte så bra idag. Fick igång middagen hade idag karréer med pommes och pepparsås. Såg på mina serier idag när jag åt och avslutade med en kopp kaffe. Blev ingen mjukis idag heller har inte yoghurt. Så sedan pillade jag lite till med hemsidan och så satte jag mig och läste ur flickan från ingenstans. Så mer? Jo jag fick inget samtal igår så ingen storvinst men kanske lite, ni får spana på twitter idag. Så mer? En kass dag idag för det sket sig med hemsidan idag annars okey dag idag.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och är redo för träningen imonn. Då hoppas jag att jag kan få bättre kontakt med bröstövningen så jag inte får ont igen.

ROMAN: Ja får köra igen imonn som jag sa så har jag kommit till sidan 197 och jag är på 2:4 och det är fram till 2:21 sedan är det omgång tre och fyra kvar sedan. De kommer jag köra samtidigt och då skall jag också köra små fel med. Vi får se hur det går att köra allt på en gång.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja idag så skulle jag då lägga till sidans namn och lite till men det gick inte alls. Så jag gick in på mallen och gjorde lite ändringar och så sket sig allt. Jag har glömt att lägga till så man kunde döpa sidan och la till detta och så sket det sig. Programmet kraschade tre gånger och sedan var allt fel. Men jag pillade med det och fick till mallen som jag ville men alla sidor som jag hade gjort innan måste jag göra om igen. Suck! Men jag glömde lägga till detta när jag gjorde mallen och när jag sedan ändrade så blev det fel och det borde rätta till sig när jag ändrade mallen men det gjorde det inte. Så jag får göra om allt igen, men denna gång skall det bli rätt hoppas jag. Så jag hade inte mycket kvar att göra idag men nu har jag fått börja om igen. Men som jag sa så hoppas jag att det blir rätt denna gång.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: