torsdag 27 mars 2014

Torsdag 27/3-2014 20:15

DAG: Jaha till natt igen och en jävligt kass natt inatt. Kunde inte somna igår och låg illa länge så kom grannen hem och så lyssnade jag på dem ett tag med och så satte elementet igång att knäppa. Vet inte när jag somnade men det var väldigt sent och det var tur att jag ändå somnade för jag tog starksömntablett och jag brukar inte somna alls om jag inte somnar när jag skall. Så kom ur sängen till halv nä kvart i elva idag. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen, körde den idag fram till ett då det var lunch och så var det igen till två fram till tre. Sedan till 15:30 stack jag till träningen och så hem och stretch och så middag. Så mer? Jo jag fick inte svar på min lotto igår men ni får spana på twitter idag om det gav lite. Så mer? Halv seg dag idag men träningen gick ändå rätt bra även om jag var sen idag. Men en okey dag idag på det hela taget. Så mer? Jo jag fick igång min app till C-More igår jag la till mitt användar namn med ett klick så det kom med ett mellanslag som det gör i programmet. Men såg det idag och så kom jag in rätt roligt att kunna se i mobilen. Så mer? Nä inget mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Japp körde på idag men var sen för jag slappade mellan övningarna så jag var över 15 sen idag brukar ligga på en tio när jag inte är trött. Sedan så kunde jag inte heller göra armhävningarna idag. Vi får se till lördag om det går då. Sedan hoppas jag att jag kan få koll på hur jag skall göra för att inte få ont. Men jag vet vilken övning det är så jag hoppas jag kan få till den så att den inte gör ont mer.

ROMAN: Ja fick mina två timmar idag och det gick bra har nu kommit fram till sidan 272 så det är inte så långt kvar nu. Ja på denna omgång har fyra kvar sedan att göra.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja kommer köra spotify sidan till söndag skall göra om den eftersom jag inte längre följer några radio stationer alla har lagt ner. Nä inte NRJ men de uppdaterar bara då och då så jag lägger ner dem med och gör ny sidan helt. Vi får se till söndag.

Så inget mer idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: