lördag 1 mars 2014

Lördag 1/3-2014 20:12

DAG: Jaha till natt igen och grannen hade fest men kom sedan hem till nått på natten och sedan låg jag vaken fram till sex eller längre så super kass natt inatt. Kom ur sängen till halv tolv tiden och fick i mig frukosten. Efter detta så skulle jag köra igång med romanen men inte idag hela dagen gick åt skogen idag. Så sedan så skulle jag köra igång med stretchen men skippade det idag med. Så ännu kassare dag. Så gick igång med middagen till tre tiden idag och hade idag fläsk med mos och såg mina serier idag när jag åt. Så efter detta till sex tiden så fick jag idag i mig en riktig lunch med pytt och bacon. Innan detta så fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo jag satte mig och läste lite ur sandmannen idag igen är inte så många kapitel kvar nu. Så mer? Nä inte idag kommer igen imonn.

TRÄNING: Ja skippade stretchen idag efter kass natt men det tar jag igen till måndag hoppas jag.

ROMAN: Ja jag satte mig idag men så kunde jag inte tänka alls så jag la ner det för idag.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Jaha imonn så skall jag köra hemsidan igen och då skall jag börja på mallen och så köra sidor sedan. Vi får se hur det går då.

Jo glömde säga igår att jag skannade datorerna med runt två tiden gjorde jag detta. Så nu är det inget mer för idag. Jo det är eurojackpot idag så ni får hålla tummarna och spana på twitter idag för mer info. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar Ledsen

Inga kommentarer: