måndag 24 mars 2014

Måndag 24/3-2014 20:36

DAG: Jaha idag är jag sen men jag laddade in en felaktig fil till mitt bränn program så jag fick göra en återställning för första gången på denna datorn. Men det rättade till sig och jag är här nu. Så till natten och jag trodde att jag hade haft en bra natt inatt vaknade till tio tiden. Men när jag kom upp och fick i mig frukosten så kände jag att jag inte hade sovit så bra. Var rätt seg idag när jag kom upp, men jag gick igång med romanen och till ett så var det lunch. Sedan från två till tre så körde jag igen. Så glömde få upp persiennerna idag innan jag stack till träningen. Brukar inte glömma det men idag så. Till 15:30 så stack jag till träningen och så hem och stretch som idag gick så där och så middag. Såg på serier när jag åt och efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo jag vann i lördags på lotto 22 såg det igår och la upp på twitter igår med. Så mer? Skall imonn ut och handla två gånger så imonn blir det inget mer gjort än detta. Jo jag skall göra räkningarna med innan. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja träningen gick bra idag trotts att jag var lite trött men när jag skulle göra armhävningarna så gick det inte alls idag. Om jag gjorde nått på gymmet men jag tror inte det men idag gick det inte alls att köra. Får se till torsdag om det går bättre då.

ROMAN: Ja fick mina två timmar idag och det gick bra idag har kommit till sidan 78 nu.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Japp gick bra i söndags och jag fick gjort det jag skulle och lite till. Så nu är det 8 sidor kvar att göra men det är jobbiga med så det kommer ta sin lilla tid att göra dem.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: