fredag 28 mars 2014

Fredag 28/3-2014 20:11

DAG: Jaha till natt igen och igen så en kass natt, hade illa svårt att sova inatt och vaknade ett otal gånger fram till tio tiden. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan körde jag igång med romanen den ångade på fram till 13:30 då jag tog paus. Runt två tiden så stack jag till frisören tänkte kan ta det idag när jag ändå skall ut och handla. Så idag fanns det plats och jag klippte mig. Sedan stack jag till ICA och handlade lite sedan hem igen. Så innan jag stack så satte jag igång skannern på båda datorerna. Så mer? Ja mer har ätit idag igen och det gjorde jag till fyra tiden. Hade idag pasta och bacon sås men tog för mycket pasta idag så jag fick inte på allt på tallriken. Men det var gott länge sedan jag hade det. Såg mina serier när jag åt men sparade två tills imonn. Så efter detta till sex tiden så fick jag i mig en mjukis och så satte jag mig och läste ur flickan från ingenstans. Så mer? En rätt okey dag trotts kass natt men jag hoppas jag sover bättre inatt har varit ett par nätter nu med kass sömn. Ja mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja vi får se till lördag imonn om axeln håller då jag hoppas att jag kan vila den så att den håller sedan. Men vad jag skall göra åt övningen vet jag inte ännu. Men jag har ett par teorier vad jag kan göra så får vi se om detta hjälper.

ROMAN: Japp körde på idag och tänkte jag kör klippning med och det gick bra. Har kommit till sidan 464 nu och nu är jag snart klar med omgång ett, men det är en bit kvar ännu. Sedan kör jag tvåan som är mindre och sedan skall jag köra trean och fyra på en gång.

MUSIK: Japp inget idag.

WEBB: Ja har spanat lite på sidan idag och det ser rätt bra ut även om spotify sidan kommer ändras och jag inte länger kommer lägga in nya radio kanaler. Men annars så är det det samma. Får se om jag kan komma på någon ny sida också.

Så inte mer att säga idag så jag säger jo. Jag vann igår igen och 22 igen som förra veckan. men jag hoppas på mer till lördag och kanske redan till fredag då det är eurojackpot. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: