tisdag 11 mars 2014

Tisdag 11/3-2014 20:16

DAG: Jaha natt igen och igår kunde jag inte heller somna så jag låg länge innan jag tillslut somnade. Kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten sedan gick jag igång med romanen. Körde den idag fram till 13:30 då jag la ner för dagen. Så efter detta så har jag inte gjort mycket idag en rätt slö dag idag. Så till tre tiden så gick jag igång med middagen. Hade idag karréer med klyft och såg mina serier när jag åt. Så efter detta så tog jag mig en kopp kaffe och så till sex tiden en mjukis. Så sedan till sju tiden så satte jag mig och läste ur flickan från ingenstans. Ett tag så la jag mig sedan på sängen och väntade på att klockan skulle slå åtta. En okey dag idag men fan varför jag inte somnar gillar jag inte. Men jag hoppas att jag kommer göra det med tiden hoppas att det inte tar allt för lång tid bara. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag på denna punkt. Men jag hoppas att axeln är okey till torsdag sedan till måndag skall jag testa igen om jag kan köra riktiga armhävningar igen.

ROMAN: Ja körde idag mina en och en halv timme och det gick bra nu är det inte mer än femtio sidor kvar innan jag går om igen och kör lite till sedan skall jag skriva in det så får vi se sedan. Men jag tror då att jag skall låta det ligga i en månad och sedan läsa igen. Efter det så går det nog in tror jag.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja skall till söndag köra målningar sedan kommer det andra och så skall jag också kolla alla länkar som kommer bli jobbigt för det är rätt många sidor att göra. Och jag måste göra alla för hand.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: