fredag 21 mars 2014

Fredag 21/3-2014 20:10

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt kass sådan igen sov inte bra inatt och vaknade till nio tiden sedan var sömnen över för mig. Kom ur sängen till 10:30 och fick i mig frukosten. Sedan till elva och femtio så stack jag ner och la in tvätten. Sedan upp igen och gjorde inte mycket idag jo jag startade datorerna och skannade dem. Så sedan till kvart i ett så stack jag ner och hängde upp tvätten och så upp igen. Efter detta så var det meningen att jag skulle sticka med en gång till stan och handla men så blev det inte. Kom iväg till 13:30 tiden och så var jag inne på stadium och köpte mina handskar sedan hem och jag gick idag. Så sedan på vägen så var jag inne och handlade och sedan hem igen. Och när jag kom hem så såg jag att jag hade tagit XS inte XL. Så jag måste ut imonn och byta dem. Så sedan till 15:45 så stack jag ner och hämtade upp tvätten och så gick jag igång med middagen. Hade idag fiskpinnar och potatis med majonnäs och såg mina serier när jag åt. Så sedan till sex tiden så fick jag i mig en mjukis och en kopp kaffe. Sedan till sju tiden så satte jag mig och läste ur flickan från ingenstans igen ett kapitel idag. Så mer? Nä inte mer idag ses igen imonn. Jo jag vann inte nått på lotto i onsdags såg det igår, men till lördag eller till idag så smäller det till på eurojackpot det är jag säger på. Eller hur?

TRÄNING: Ja glömde säga igår att jag körde armhävningar gjorde sex i tre set så jag tror jag kan göra 12 till imonn vi får se.

ROMAN: Ja inget idag men tills imonn så kör jag igen.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja hoppas jag sover bättre till söndag denna veckan så jag kommer igång lite tidigare än innan. Har mycket att göra så vi får se till söndag.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: