tisdag 25 mars 2014

Torsdag 25/3-2014 20:18

DAG: Jaha till natt igen då ja en rätt små kass natt igen vaknade redan till sex tiden och låg sedan och små sluggade fram till tio tiden. Sov nog inte mer men kom upp och fick i mig frukosten. Sedan så degade jag fram till halv ett tiden då jag stack till ICA för att handla. Fick med mig i första rundan kött sedan när jag hade packat upp detta så var det andra rundan. Men jag glömde ett och annat idag. Jo jag betalade räkningarna idag det gjorde jag innan jag stack till ICA. Och denna månaden blir illa seg för mig har nu 500 kvar som skall räcka till den 25è. Ja jag fick lite över med men då glömde jag köpa för 200 så jag har nog 800 kvar som då skall räcka till den 25é. Så det blir en hård månad denna månaden hårdare än vanligt men jag hade teven att betala ja licensen den gick på 500+. Så sedan hem och så fick jag packa upp detta och sedan så hann jag inte så mycket mer idag innan jag gick igång med middagen. Tänkte ha hamburgare idag men det glömde jag köpa idag. Så jag får ut imonn och handla det jag glömde jag köpte allt till men glömde själva hamburgarna. Så idag hade jag korv och stripes och såg på mina serier när jag åt. Sedan till sex tiden så fick jag i mig en mjukis. Och så satte jag mig och läste ur flickan från ingenstans ett tag rätt länge idag för jag kom igång tidigt idag. Så mer? Jo jag har funderat på att byta till comhem jag kommer inte få högre än 30 och på comhem så kan jag få 100 med 50 för samma pris. Jag trodde att utbyggnaden skulle vara klar till 2014 men så är inte fallet . Men jag håller mig lugn ett tag till men funderar på det. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så vi ses tills imonn.

TRÄNING: Ja jag hoppas att jag kan köra armhävningarna till torsdag. Fan vet om det är något jag gör på måndags träningen som gör att jag får ont. Jag tror jag vet vad det är men jag trodde att jag hade fixat detta. Får se till torsdag.

ROMAN: Ja imonn så kör jag igen sedan skall jag klippa mig imonn med med en gång efter jag är klar till 13:30 tiden hoppas det finns plats att komma in.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja har pillat lite med andra datorn idag lite pill blev det men till söndag så skall jag köra igen. Vi hoppas på bra sömn så.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: