torsdag 20 mars 2014

Torsdag 20/3-2014 20:18

DAG: Jaha till natt igen och rätt okey natt men vaknade tidigt idag redan till nio tiden. Så till tio så satte grannen igång musik så jag fick inte mer sömn idag. Kom ur sängen till 10:30 och fick i mig frukosten sedan körde jag igång med romanen till tolv. Paus till ett sedan igen från två till tre. Efter detta så hann jag inte med nått idag utan stack till träningen vid 15:30. Tränade sedan hem och stretch och så middag. Såg serier som jag inte vet vad de heter idag men tappade intresset och såg annat med. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och pillade lite med datorn. Så mer? En rätt bra dag trotts lite små kass morgon idag. Mer? Jo jag skall tvätta imonn så skall jag ut och köpa nya handskar till träningen. De gamla är bra men kardborren är slut så jag måste köpa nya. Så mer? Jo jag såg inte om jag vann nått igår ser idag ni får veta på twitter idag om det gav nått. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag så ville inte mina handskar alls de gick upp igen och igen så jag måste köpa nya. Det är synd för de är inte slitna alls bara kardborren är slut. Men imonn så skall jag ut kommer gå på 199 som jag snor av tandläkarpengarna såg på internet idag.

ROMAN: Japp idag så blev jag klar skall lägga till lite till men det gör jag sedan kunde inte gå igång med sista rundan idag så jag satte igång att skriva ner det istället. Så skall jag ta och lägga till när jag kommer dit jag skall.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja skall till augusti stänga mitt konto på Adobe för jag kan inte klara av programmet. Då kommer jag få 516 kronor mer och så får jag från teven 378 och datorn 400 så jag kommer få mycket pengar till slutet av året. Men jag skall köpa ny mobil med. Så jag kommer få  1294 spänn över då. Skall ta och spara lite till för jag kommer få köpa ny dator till 2015 och kanske ny musikdator med. Ja vi får se hur mycket jag kan få ihop skall köpa dvd 3D med kommer gå på 2000 nått sånt men det blir till slutet av året det.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: