lördag 29 mars 2014

Lördag 29/3-2014 20:07

DAG: Jaha natt igen och sov så där inatt och vaknade och så skulle jag gå upp och jag såg inte på klockan riktigt så jag trodde att jag låg till 11:30 men det var 10:30. Och jag var trött idag så jag tänkte jag ligger lite till idag. Så kom upp och fick i mig frukosten sedan till halv tolv gick jag igång med romanen. Körde den idag fram till 13:00 då jag skulle ha kört stretch men hoppade det idag. Då skulle jag ha lagat träningsmaten men glömde av detta och gjorde inte nått fram till 15:30 tiden då jag gick igång med middagen. Hade idag hamburgare med bröd och klyft såg på mina serier idag när jag åt. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe. Tänkte ta en mjukis men hade inte yoghurt så jag fick ingen idag. Istället fick jag göra träningsmaten och så satte jag mig och läste lite ur flickan från ingenstans. Så mer? Jo jag fick inget samtal igår så ingen storvinst på eurojackpot men kanske lite. Så spelade jag för de 22 jag vann i onsdags på stryktips. Ja mer? Jo jag försökte göra lite på hemsidan idag lägga till en grej men det gick inte alls och jag har ingen aning om varför det inte gick heller. Så mer? Nä inget mer idag hoppas jag sover inatt så jag kan köra hemsidan imonn.

TRÄNING: Ja hoppade idag hade tagit fram för att köra men så nä jag hade ingen lust idag så jag la ner allt idag.

ROMAN: Ja har kommit in en bit på andra omgången till sidan 197 men denna omgången så är det inte så många ilägg så det hoppar bra med sidor mellan dem.

MUSIK: Ja inget idag.

WEBB: Ja då skall jag köra igen imonn hoppas jag sover så skall jag komma upp till elva så jag kan köra från tolv. Så blir det att göra musik imonn och kanske lite till. Vi får se vad jag hinner.

Japp inget mer idag kommer igen imonn med mera då. Idag säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: