tisdag 4 mars 2014

Tisdag 4/3-2014 20:07

DAG: Jaha till natt igen då ja och lite små kass igen men var uppe idag och sa till igen så jag hoppas att jag kan sova sedan. Så kom ur sängen till tio tiden ja det var nog halv elva tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen, körde den idag fram till 13:30 och till 14:00 så stack jag till ICA för att handla. Fick ta ut 200 så nu har jag 800 kvar som då skall räcka till den 25è. Så sedan hem och försökte ringa till Adobe men det gick inte så jag gick och ringde på mina grannar istället. Sedan gick jag igång med middagen, hade idag kotletter med klyft och såg mina serier när jag åt. Efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så till sex en mjukis. Så efter detta så har jag bara väntat på att klockan skulle slå åtta. Och nu är jag här. Så mer? Lite kass natt men ändå en bra dag eftersom det var dag efter träning. Så en okey dag idag. Jo om Adobe så skall jag avsluta det till augusti så slipper jag ringa. Då skall det gå att avsluta utan att ta kontakt med supporten och så är jag 516:- kronor rikare sedan. Så mer? Jo jag satte mig och läste lite ur sandmannen idag har kommit till slutet i den men lite är det kvar.

TRÄNING: Ja igår när jag skulle göra armhävningar så knäckte det till i axeln jag har haft ont ett tag men nu var det borta så kom det igen. Skall ta en vecka till sedan hoppas jag att jag kan få till så det inte gör ont hoppas jag. Skall se då om jag kan göra riktiga igen det är länge sedan nu jag gjorde det. Men jag hoppas att axeln håller vet inte riktigt vad jag gör fel men hoppas komma på det med tiden.

ROMAN: Idag gick det bra trotts kass natt var rätt pigg idag även att jag inte sov så mycket men jag kanske sov bättre på morgonen sedan. Fick mina en och en halvtimme idag och det gick bra.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja till söndag så hoppas jag att jag kan få lite mer gjort än innan. Men jag har gjort det som är jobbigt nu så det bör bli lite lättare nu. Men det är många sidor att göra. Ni får uppdatering till söndag.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: