onsdag 19 mars 2014

Onsdag 19/3-2014 20:13

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt kass sådan inatt sov inte alls bra inatt och vaknade ett otal gånger under natten. Till tio så vaknade jag och somnade sedan inte om igen. Så till halv elva så kom jag ur sängen och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen körde den idag fram till 13:30 och då fick jag sticka ner en trappa och lämna ett brev som kom fel. Efter detta har jag inte gjort så mycket idag en slö dag men en okey dag ändå. Kom igång med middagen till halv fyra tiden idag hade jag kotletter med klyft och såg min serie när jag åt. Till sex tiden så fick jag i mig en mjukis med och så till halv sju så satte jag mig och läste ur flickan från ingenstans. Så mer? Ja mer? Kommer inte på mer idag ses igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och är redo för träningen imonn. Så skall jag köra fem i set på tre armhävningar imonn så jag kommer igång med detta nu.

ROMAN: Ja körde mina en och en halvtimme idag och det gick bra. Imonn så blir det sista jag gör innan jag går på nästa omgång som blir den sista.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja får se hur jag gör med knappar denna gången innan hade jag ett hundratal knappar som jag hade lagt upp. Det skapas tre för varje knapp jag gör och det blir rätt många men vi får se hur jag gör med det kanske göra jag länk och sedan en knapp till nerladdningen. Vi får se till söndag.

Så inget mer idag jo det är lotto men har inte fått något samtal idag så ingen storvinst men kanske lite. Ni får spana på twitter… Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: