fredag 28 februari 2014

Fredag 28/2-2014 20:07

DAG: Jaha till natt igen då ja och en bra natt inatt sov dock bara till fyra innan jag vaknade sedan fem sex sju och nio. Efter detta så sov jag inte mer idag kom ur sängen till tio tiden idag var rätt pigg trotts att jag inte sov så bra under morgonen. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen, idag gick det rätt bra att köra. Så till 13:30 så la jag ner för idag och skulle då ut och handla lite men kom inte iväg förrän till två eller där efter. Så köpte idag för mycket pengar och nu måste jag ligga lågt för ett par veckor. Men jag fick träningsmat och lite till så okey. Ja sedan hem och packade upp och så till fyra tiden så kom jag igång med middagen. Hade idag fläsk och potäter med löksås och såg mina serier idag när jag åt men inte alla sparade lite till söndag med. Så hade fått ett paket med oskuret fläsk idag inte så bra. Men det gick ner det med. Så mer? Jo jag vann inte nått igår ja till i onsdags med det är ju som det brukar vara så. Så mer? Jo jag satte mig och läste lite ur sandmannen idag till sex nä till sju tiden. Innan detta så fick jag i mig en mjukis till sex. Så mer? Jo jag har gjort lite på hemsidan idag med men mer om detta nedan. Grannen har fest idag får se hur det går då, men de skall ut sedan så det blir nog inte så farligt hoppas jag.

TRÄNING: Ja imonn så är det storstretch som gäller för mig hoppas jag har lust att köra imonn men vi får se hur natten går då. Mer om detta imorgon.

ROMAN: Ja har kört idag och det går mycket bättre när jag får sova så idag gick det bra. Har kommit till de sidorna som var lite kasst utskrivna tornen tog slut ja eller höll på att ta slut. Jag skakade om den och så går det ett tag till. Jag hoppas få till en rond till innan jag skriver ner det så kanske jag är klar sedan. Jag tror dock inte någon trycker den med jag är nöjd med bättre än innan och en effekt så jag sover bättre sedan jag har inte allt för stora förhoppningar att det blir tryck.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja körde lite idag la till bilder som jag missade igår. Så nu är allt klart för att köra vi får se till söndag hur det blir. Så jag skall köra till söndag och då göra en mall och sedan lägga till alla sidor. Ja jag kommer ta en sida i taget sedan är det som jag sa att lägga till alla länkar det kommer ta sin lilla tid och jobb.

Så inget mera idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: