torsdag 13 februari 2014

Torsdag 13/2-2014 20:12

DAG: Jaha till natt igen då och en rätt kass sådan igen låg och lyssnade på mina grannar fram till två tiden innan jag somnade. Får hoppas att jag kan vänja mig vid detta annars så måste jag upp och säga till. Jag kan inte sova sämre nu efter så lång tid men kanske kan jag vänja mig så till nästa vecka skall jag ta beslut så får vi se. Så till dagen då sov efter detta fram till nio tiden kom ur sängen till 10:30 då jag fick i mig frukosten. Så till tolv gick jag igång med romanen körde den idag fram till ett då det var lunch och sedan igen från två till tre. Efter detta så väntade jag på att klockan skulle slå 15:30 då jag stack till träningen. Tränade sedan hem och stretch och så middag på det. Såg en serie och så family guy efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe med innan jag gick igång med detta. Fick idag ett formulär att fylla i så jag måste skaffa alla uppgifter jag hatar att fylla i formulär men det måste in så jag har varit uppe på internet och fixat uppgifter så jag skall få detta på mail och sedan skall jag imonn ringa med. Så mer? Jo jag vann inte nått i onsdags heller men det är ju som det brukar vara så. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Japp idag gick det bra även om det var lite tungt på ett par grejor idag. Men det var värst på magen idag jävligt jobbigt med dessa övningar och så har jag kommit upp till 20 repetitioner  med så det är tungt.

ROMAN: Ja trotts små kass natt så gick det bra idag. Men jag sov rätt bra på morgonen med men jag missade tre timmar sömn inatt.

MUSIK: Ja inget här idag.

WEBB: Ja skall få till resten nu till söndag sedan skall jag städa med så jag får inte hålla på till mer än två med hemsidan. Vi får se hur det går med det, mer info till söndag.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: