måndag 3 februari 2014

Måndag 3/2-2014 20:04

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey men jag vaknade redan till sex tiden idag. Dock somnade jag om fram till nio tiden kom ur sängen till 10:30 tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till 13:00 då jag tog paus för lunch sedan gick jag igång igen till två fram till tre. Fick en pärm från nya värden idag och läste den igenom och kom sedan på att jag skall sticka till träningen. Så drog och så tränade och så hem och stretch sedan var det middag. Såg family guy och lite till idag efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe. Så sedan var det dags för blogg och nu är jag här. Så mer? Jo jag vann igår ja det var nog i lördags fick 21 spänn som jag brände på tior och vann inte nått. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick bra men jag körde armhävningar på knäna idag när jag körde stretch. Får hoppas att det släpper om ett par veckor så jag kan köra riktiga sedan.

ROMAN: Ja gick lite segt idag men fick mina två timmar och jag är ändå nöjd med det för idag.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja till söndag skall jag köra igen men jag måste städa så till två tiden eller halv tre så skall jag sätta igång att städa så jag blir klar med hela skiten sedan. Men det kommer ta ett par veckor och jag kan meddela att jag är alldeles darrig efteråt. Har kass kondition trotts att jag går på gym men jag bygger muskler inte kondition där.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: