torsdag 27 februari 2014

Torsdag 27/2-2014 20:05

DAG: Jaha natt igen då ja och en bra natt inatt sov fram till sex dock hade gärna sovit längre men inte idag. Var uppe på toan och så la jag mig igen och somnade i korta stunder fram till elva. Fick i mig frukosten och så körde jag igång med romanen körde den idag fram till ett. Då det var lunch sedan igen från två till tre. Så efter detta så var det att vänta på att klockan skulle slå 15:30 då jag stack till träningen. Tränade sedan hem och så stretch och så middag på det. Såg en serie och så family guy och så fick jag i mig en kopp kaffe med. Slog en signal till morsan idag med och snackade lite innan jag satte mig här. Så mer? Jo idag så gjorde jag hemsidan jag laddade in alla filer som jag har lagt upp på gamla sidan. Det var musik filer och zip och pdf filer som jag hade på andra sidan men nu är allt med och jag kan köra till söndag. Men det kommer ta tid för det är mycket att göra och många sidor att göra igen. Sedan alla länkar med som jag måste lägga till. Så mer? Nä inget mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja körde idag och det gick bra var i tid med idag så ett bra pass idag.

ROMAN: Ja idag gick det bra igen har gått kasst men det är för att jag inte sover som jag skall. Skall upp och säga till men idag var de inte hemma så tar det en annan dag.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja satte mig idag och fixade in filer och mappar till den nya hemsidan jag laddade in fyra fem mappar och fyllde sedan dessa med filer. Så nu har jag att göra till söndag.

Så inget mer idag kommer igen imonn nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: