lördag 1 februari 2014

Lördag 1/2-2014 20:16

DAG: Jaha natt igen då ja och en rätt kass sådan igen. Vaknade ett otal gånger under natten och fram på morgonen så vaknade jag med. Kom ur sängen till halv elva och fick i mig frukosten. Så efter detta så gick jag igång med romanen körde den idag fram till 13:30. Då efter detta så gick jag igång med träningsmaten efter detta så var det då dags för storstretch. Men idag så gav jag upp har fått ont i axeln efter att jag vände sängen jag tänkte mig inte för och la all tyngd på vänstersidan. Efter detta så gör det ont och idag när jag skulle köra armhävningarna så tog det stopp. Måste vila ett tag innan jag kan köra igen så idag la jag ner stretchen. Så gick igång med middagen istället hade idag hamburgare med pommes. Skulle ha tagit detta till lunch ett par gånger innan men så blev inte fallet. Men idag så fick jag i mig det. Så såg en film idag när jag åt hade inget att se så jag kollade en film på netflix idag. Så efter detta så fick jag i mig en kopp kaffe och så en mjukis fram mot sex tiden. Sedan satte jag mig och läste ur flickan från ingenstans ett tag ganska läng idag fick i mig rätt många sidor idag. Så mer? Jo det är lotto idag så jag räknar med era tummar idag. NI får spana på twitter idag eller så imonn om det gav nått annars får ni veta på måndag om det inte gav nått som vanligt. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn. Jo en sak till skall städa imonn om allt går som jag vill mer om detta imonn.

TRÄNING: Ja idag så blev det inget alls men jag hoppas att om jag håller upp med armhävningarna denna veckan som kommer så är det över sedan. Skall börja med riktiga armhävningar sedan tolv kommer jag gå igång med.

ROMAN: Ja körde mina en och en halv timme idag och det gick bra. Har tänkt lite på den andra som jag kommer köra igång med efter denna med och kom på rätt bra till den med.

MUSIK: Ja inget idag.

WEBB: Ja jag skall testa lite imonn sedan kommer jag nog gå över till den gamla och göra en ny sidan i den. För jag kommer inte lära mig alla regler på den nya det finns för många och de är för krångliga att lära sig. Men vi får se imonn hur jag gör sedan måste jag säga upp Adobe till augusti så den inte går över till ett år till.

Så inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: