fredag 31 januari 2014

Fredag 31/1-2014 20:22

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt små kass natt igen rätt många vak men lite bättre morgon. Kom ur sängen till halv elva och fick i mig frukosten sedan körde jag igång med romanen. Så där emellan så fick jag ladda in lite i musikdatorn skulle skanna den till ett tiden. Men som jag sa så kom annat emellan så det tog lite tid idag. Så till 13:30 var jag klar med romanen och så till lite efter två så stack jag till ICA för att handla lite. Köpte inte allt idag glömde champinjoner idag men jag får vara utan orkar inte gå ut imonn. Så hem och så packade jag upp och funderade lite på hemsidan men mer om detta nedan. Så till halv fyra tiden så kom jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes. Såg mina serier idag när jag åt och till sex tiden fick jag i mig en mjukis sedan satte jag mig och läste en stund ur flickan från ingenstans. Efter detta har jag legat på sängen och väntat på att gå igång med bloggen. Så mer? En okey dag idag trotts lite kass natt. Jo jag vann inte nått på lotto men det är ju som det brukar vara så. Jo idag köpte jag lite städ grejor skall se till söndag om jag kan göra ett ryck och städa lite i köket. Vi får se hur det går?

TRÄNING: Ja imonn så är det storstretch som gäller vi hoppas att detta skall gå bra.

ROMAN: Ja fick lite stopp i detta idag när jag skulle skanna musikdatorn fick ladda in lite mer innan jag gick igång med den. Men det gick bra idag.

MUSIK: Ja inget här idag.

WEBB: Jag skall till söndag köra igen men jag tror jag måste ge upp skall testa att bygga lite till och se hur det går men jag kommer nog inte kunna. Det är dessa jävla regler som jag inte kan om jag inte kan dem så går det inte att bygga. Men planen är att jag gör om sidan i gamla programmet så får jag ändå en ny sida. Vi får se hur det går med det till söndag.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: