fredag 24 januari 2014

Fredag 24/1-2014 20:08

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt kass sådan inatt igen. Somnade inte som jag ville och så sov jag sedan rätt kasst under natten med många vak. Så till morgonen så somnade jag i korta stunder fram till nio tiden då grannen gick igång med radio. Men det höll inte på så länge så till tio så lyckades jag somna igen sov då en tio minuter sedan var det slut på sömn för mig. Kom ur sängen till tio nä halv elva och fick i mig frukosten. Har problem med datorn den vill inte somna nu och jag vet inte vad som är fel har inte hittat nått när jag felsökt. Så jag måste ställa in sov läget för hand. Så men det kan komma en uppdatering så fungerar det igen och det är då inte en uppdatering som har nått med detta att göra. Vi hoppas på det för igår så fungerade det men inte idag. Jag laddade ut två program igår efter detta så somnade den inte mer. Vi får se vad som händer med detta längre fram. Så till tolv så stack jag ner och fick in tvätten sedan upp igen till 12:45 så stack jag ner och hängde upp den. Sedan skulle jag då till ICA för att handla lite men kom inte iväg förrän till halv ett idag. Fick ta ut pengar idag för jag gjorde räkningarna och sedan så tog jag ut för matpengar. Men automaten var kass så jag fick gå tillbaks igen och hämta ur den andra automaten. Så sedan in på ICA och handlade lite sedan hem igen. På vägen upp så kollade jag tvätten och så fick jag sticka ner och kasta soporna som jag glömde på vägen ner. Så sedan gjorde jag inte mycket men till kvart i fyra så satte jag mig med datorn och pillade så jag glömde tiden för att hämta tvätten. Jag pillade med nya hemsidan. Så stack ner till lite efter fyra och sedan upp igen. Efter jag hade fått upp allt så satte jag igång med middagen. Idag hade jag korv och pommes och såg ett par serier så jag glömde tiden igen satt till sex tiden innan jag kom på att jag var sen. Så sedan satte jag mig och läste ur flickan från ingenstans ett par kapitel idag ja ett var det nog. Så mer? Jo jag skannade datorerna idag gick igång redan till ett tiden med detta. Så mer? Jo jag ligger 990 back just nu skall få tillbaka detta från HP men det kommer inte förrän om 8 dagar det är väl arbetsdagar så det kommer ta tid. Så jag hoppas att det kommer annars så ligger jag illa till.

TRÄNING: Ja jag tror jag glömde igår att säga att jag skippade stretchen igår jag var seg och tänkte nä inte idag. Så jag hoppade den igår men till imonn så kör jag igen.

ROMAN: Ja inget på denna punkt idag men imonn så.

MUSIK: Nä inget här heller.

WEBB: Ja satte mig idag just innan jag skulle ner till tvätten och skulle kopiera filer till den nya siten och detta gjorde jag och missade tiden till tvätten. Men nu har jag lagt in allt jag skall ha så det är bara att köra igång. Dock så veta jag inte hur man gör med foton om men skall lägga foto album eller hur man gör. Det står inte i boken heller så vi får se hur det går med det.

Så inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: