tisdag 21 januari 2014

Tisdag 21/1-2014 20:10

DAG: Jaha till natt då och en rejält kass sådan igen vaknade redan till två tiden igår sedan sov jag två timmar i stöten till fyra sex och åtta efter detta så somnade jag inte om igen. Kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen körde den idag fram till 13:30 då jag satte middagen på upptining och till två tiden så stack jag till ICA för att handla. Så idag skulle jag köpa kaffe men som vanligt så var det slut det var samma innan då jag hade den andra så var det slut med. Den som köper kaffe är inget vidare på det för det är ofta slut i hyllan. Så men han sa att det skulle komma till torsdag så till fredag skall jag köpa igen. Så sedan hem och så satte jag igång Netflix igen fick en ny månad gratis så jag tänkte jag skulle se de som fanns och det fanns tre som jag kunde tänka mig att se. Så sedan till lite efter tre tiden så gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes. Har nästan bara kotletter kvar nu men till nästa vecka skall jag köpa igen. Så såg då först lite serier sedan gick jag över till Netflix och såg en film den var så där. Men eftersom det är gratis så är det okey skulle inte betala för detta och jag kommer stänga av det innan jag får betala. Så mer? Nä kommer inte på mer idag vi ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har inte gjort nått på denna punkt idag.

ROMAN: Ja kom upp tidigt idag men sedan tappade jag farten så jag kom igång till tolv ändå idag. Men det gick bra idag så en bra dag. Fick mina en och en halv timme idag.

MUSIK: Ja inget här idag.

WEBB: Japp skall då göra en sida på den jag nu har en mall sedan en till när jag gjort menyerna sedan en mall till när jag gjort menyerna till spotify sidan. Jag har kommit fram till att detta måste jag göra för att jag skall få till hemsidan. Så får vi se vad RixFm svarar sedan kommer förhoppningsvis idag.

Så inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: