torsdag 9 januari 2014

Torsdag 9/1-2014 20:07

DAG: Jaha natt igen då och en rätt okey somnade inte när jag ville men somnade en timme efter tror jag och sov sedan rätt bra fram till tio tiden. Kom ur sängen till elva och fick i mig frukosten sedan körde jag igång med romanen. Körde den en timme fram till ett sedan igen från två till tre. Och till halv fyra så stack jag till träningen sedan hem och stretch och så middag på det. Såg inte mina vanliga grejor idag för jag var tidig idag utan på annat. Så mer? Jo jag fick inte reda på om jag vann igår får se det idag ni får veta på twitter idag om det gav nått. Annars tills imonn på bloggen om det som vanligt inte gav nått. Så mer? Lite slö idag har jag varit men lite små kass natt ja det var ett tag innan jag somnade igår så jag kände av det idag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag satte jag högre tempo och blev klar tidigt brukar vara klar till 18:00 men idag så var klockan 17:30 då jag var klar. Skall försöka hålla högre tempo ett tag för jag har tappat farten och innan så hann jag inte med allt innan jag skulle cykla så jag gick tidigare. Men jag skall försöka hålla högre tempo nu.

ROMAN: Ja jag fick mina två timmar idag och det gick bra idag. Men inte imonn då är det tvätt så jag hinner inte med nått imonn.

MUSIK: Ja skall ta och kolla på programmet om ett tag det har kommit till nytt så jag skall sätta mig och se vad det är en dag.

WEBB: Ja till söndag tänkte jag köra igång med nya hemsidan jag såg idag att RixFm inte har lagt på musiken ännu vet inte hur länge detta tar men då har jag tid att kör på nya hemsidan till söndag.

Så inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: