fredag 10 januari 2014

Fredag 10/1-2014 20:09

DAG: Jaha natt igen då ja och låg till ett men alla hade inte gått och lagt sig igår. Men somnade någon gång efter detta och sov fram till nio. Till tio och trettio så kom jag upp och fick i mig frukosten. Så till tolv så stack jag ner med tvätten och fick in den. Sedan upp igen och satte igång skannern till datorerna men innan detta så fick jag ladda in en ny drivrutin till musikdatorn den hänge sig idag. Så sedan satte jag igång skannern och väntade på att klockan skulle slå kvart i ett. När den gjorde detta så stack jag ner och hängde upp tvätten. Sedan stack jag upp och väntade på att de skulle ringa från HP så jag kunde beställa min nya skrivare. Jag beställde ju en men det var pulver i den så jag avbeställde den. Och idag till två tiden så ringde han upp och så gjorde jag en beställning på en ny fick 10% rabatt med så jag sa tack för detta. Så sedan stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen, nä jag stack till apoteket med för att hämta där men det fanns inget? Jag skall ta och ringa till måndag och fråga var det tog vägen, jag beställde i tisdags då sa de att det kommer till onsdag men jag stack till fredag då var jag säger på att det hade kommit men inte heller. Men jag ringer till dem på måndag och hör efter var det är någonstans. Så sedan hem och jag skalade potatis innan jag stack ner till kvart i fyra så jag bara kunde sätta igång detta när jag kom upp. Så efter jag hade packat upp allt så drog jag igång potatisen. Idag hade jag fläsk och löksås det var illa gott och jag hade  inget att se idag så jag kollade på Discovery när jag åt. Så mer? Jo jag hoppas att jag får tillbaks pengarna från den första skrivaren snart har nu bara 500 på kontot känns inte bra det.

TRÄNING: Ja har inte kört nått på denna punkt idag men tills imonn så.

ROMAN: Ja inte heller här har jag nått.

MUSIK: Ja efter att jag hade skannat datorn så satte jag mig och laddade in lite gamla grejor och allt gick bra idag. Så det laddade rätt när jag laddade in det.

WEBB: Ja jag har siktet inställt på söndag då jag skall göra den första sidan på hemsidan. Ja det är inte den första men den första som jag skall göra mall av iallafall. Vi får se hur det går då?

Så inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: