fredag 17 januari 2014

Fredag 17/1-2014 20:07

DAG: Jaha till natt igen då en lugn natt men jag sov dåligt ändå. Till sju tiden så vaknade jag och tänkte då nu kommer han nog till åtta. Det var sotaren som skulle kolla ventilationen som skulle komma mellan 8 och 15. Så tänkte jag han skall nog spana lite så jag gick upp och gjorde rent fläkten och lite till sedan la jag mig igen men kunde inte somna så till nio tiden så gick jag upp. Fick i mig frukosten och så till 11:30 gick jag igång med romanen. Körde den idag fram till 13:30 så efter detta så kom han tror jag om jag inte minns fel. Men han bara pumpade ut lite pulver och såg att det drog det gjorde det inte i badrummet där blåste det. Och han fråga hur det gick till jag sa vet inte han sa inte jag heller det skall dra inte blåsa. Så sa han att han skulle rekommendera att de öppnar ventilerna ut igen som fanns innan. Men vi får se vad som händer och så sa han att jag skulle stänga i sovrummet och vardagsrummet så det drar i badrummet för det skall det göra. Men jag får se vad jag gör det kommer väl svar på detta sedan. Så sedan stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Och så ringde morsan och så ringde hon igen när jag skulle få i mig kaffe. Det var en meny som hade försvunnit och jag kom inte på hur man gjorde men tillslut  så kom jag på det. Då var jag uppkopplad med hennes dator via TeamViwer så jag var inne och pillade lite. Så efter detta när innan detta så gick jag igång med middagen hade idag kotletter med klyft. Såg på ett par serier när jag åt och så sedan slutet på filmen jag såg igår. Så och sedan fick jag samtal och kaffe. Efter detta så satte jag mig och läste ur eldvittnet och idag satt jag läge och läste över en timme idag innan jag såg på klockan och såg nä nu. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto om jag inte redan har sagt detta men till lördag då smäller det eller hur? En rätt bra dag trotts tidigt start idag men det brukar var så när jag måste göra nått. Jo jag skannade datorerna idag med det gick jag igång redan till halv två tiden. Fick ladda in nytt på java idag på båda datorerna.

TRÄNING: Ja imonn så kör jag min storstretch igen då och jag skall inte ut så jag skall nog köra tidigt imonn hoppas jag.

ROMAN: Ja tidigt morgon idag så jag kom igång tidigt med tänkte jag hinner nog inte innan han kommer men där hade jag fel. Så det blev två timmar idag och det gick bra.

MUSIK: Ja inget på denna punkt idag.

WEBB: Skall se imonn om jag kan se men det lutar åt att jag måste göra det i fireworks ändå men jag skall se imonn om jag kan kolla om det går i annat jag gillar inte det programmet. Men hinner jag imonn så jag skall jag se om jag kan göra det något går fel när jag gör och jag vet inte vad men det blir inte bra. Vi får se imonn.

Så inget mer idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: