lördag 25 januari 2014

Lördag 25/1-2014 20:08

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt små kass natt igen har haft rätt många sådana ett tag nu. Somnade inte som jag ville och så vaknade jag på morgonen och kunde inte somna om igen sedan gick stereon på och jag fick inte somna om igen, ja inte min utan grannens. Så kom ur sängen till 10:40 idag och satte mig framför datorn. Jag pillade lite sedan fick jag i mig frukosten och så gick jag igång med romanen. Körde den idag fram till 13:30 då jag stack till posten för att kolla upp den skrivaren jag sickade tillbaks fick ett mail om detta och de kunde inte hitta den. Men han sa att jag inte får något kvitto på den och den hade gått iväg. Såg detta när jag kom hem och kollade kvittot så kunde jag då se att den hade gått i retur så jag skickade detta med till dem. Hoppas nu att de inte stoppar pengarna för jag har bara 1100 kvar nu och det är inte alls bra. Så sedan så körde jag igång med att felsöka datorn. Den ville ju inte gå ner i strömsparläge men idag så kom jag på vad det var. Det var McAfees sårbarhetsgenomsökning som strulade men jag körde den en gång till och så slog den av och datorn somnade sedan. Jag såg när jag startade om att den var igång även att jag hade stängt av den så jag tänkte det måste var den som gör att den inte somnar. Så sedan gick jag igång med storstretchen och idag gick det bra. Efter detta så var det då middag idag hade jag pasta och korv men som vanligt blir jag inte mätt på pasta men det var gott. Såg på en film sedan på sexan när jag åt och till sju tiden fick jag i mig en mjukis med. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag hade jag motivation för att köra stretchen och det gick bra.

ROMAN: Japp idag gick det segt att köra men jag fick ändå till min en och en halvtimme idag så jag är ändå nöjd.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja imonn så skall jag då köra igen skall göra en startsida en index och sedan skall jag göra en mall på detta då har jag första nä andra mallen klar. Efter detta så måste jag göra en mall till på spotify sidan och en mall till på musik och mobil sidan. Men vi får se hur långt jag kommer imonn.

Så inget mer idag kommer igen imonn jo det är lotto ni får spana på twitter om jag fick nått idag eller imonn om det inte gav så mycket eller till måndag om det inte gav nått. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: