måndag 13 januari 2014

Måndag 13/1-2014 20:03

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt inatt, men till morgonen så vaknade jag redan till nio. Så låg kvar i sängen för jag hoppades att jag skulle somna om men så fick grannen folk hos sig och det blev ingen mer sömn för mig. Gick upp till 10:30 idag och fick i mig frukosten sedan gick jag igång med romanen redan till 11:30 idag fram till ett. Då det var lunch och så igen från två till tre. Så lite längre idag än vad jag brukar. Så till 15:30 eller lite innan så stack jag till träningen. Så sedan hem och så stretch och så middag på det. Såg inte på family guy idag tänkte jag säga men det gjorde jag med. Men kom hem redan till sex idag så jag såg en annan serie idag innan family guy kom. Fick ingen kopp kaffe idag tog den under dagen så jag fick ingen nu. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto heller men det är ju som det brukar vara så. Jo så la jag upp statistiken på december 2013 fick hjälp av Bineros support med detta för ett par dagar sedan. Man kan alltid lita på Bineros support. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Japp har som jag sa bättre tempo nu har slarvat lite med detta men har fått igång det igen. Så jag känner av lite av detta idag, men jag har slöat till sista tiden så.

ROMAN: Ja idag så körde jag som vanligt och det gick bra idag har kommit till sidan 195 nu.

MUSIK: Nä inget här idag.

WEBB: Ja jag måste göra all grafik nu har gjort hela CSS sidan men nu måste jag lägga till grafik om jag skall kunna göra en sida. Och jag tror jag gör det i Photoshop testade lite igår på det och jag tror jag skall kunna göra det i den. Vi får se återkommer med mera om detta sedan.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: