söndag 5 januari 2014

Söndag 5/1-2014 20:06

DAG: Jaha natt igen då ja och en kass sådan igen kommer nog bli kass inatt igen för det är ledigt imonn. Sov illa men sov sedan rätt okey på morgonen kom ur sängen till 12:30 tiden. Fick i mig frukosten och så gick jag igång med dammsugningen. Efter detta så gjorde jag hemsidan idag hade inte RixFm uppdaterat så jag la upp en notis om detta. Sedan gick jag på webbprogrammet men det sket sig idag jag vet inte vad jag gjorde för fel men det gick inte alls. Så jag la ner till tre tiden jo jag pillade lite med nya hemsidan men hittade inte rätt idag alls. Så sedan till halv fyra tiden så gick jag igång med middagen, hade idag karréer men idag som stek som jag skivade värmde den i mikron. Till detta hade jag pommes. Såg en film idag när jag åt den tog två timmar idag. Så sparade den inte utan raderade den. Så mer? Jo jag fick installera sista mjukvaran för grafikkortet idag hoppas jag att detta gör att problemet försvinner annars vet jag inte vad jag skall göra. Så mer? Jo jag fick inget samtal igår så ingen storvinst men kanske lite ni får se på twitter idag. Så mer? Nä inget mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och är redo för träningen imonn men tror jag kommer få kass natt eftersom det är ledigt imonn. Skall gå till 14:30 de stänger till 18:00.

ROMAN: Ja kommer få en timme imonn sedan hinner jag inte mer.

MUSIK: Ja hoppas att jag får svar tills imonn så skall jag installera det till tisdag.

WEBB: Ja körde idag men det ville sig inte jag gjorde som det stod men ändå så ville det inte alls och jag visste inte vad för fel jag hade gjort. Så jag la ner idag.

Så kanske lite pengar idag som jag sa så får ni spana på twitter om det gav nått. Annars säger jag Tjingelng! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: