tisdag 14 januari 2014

Tisdag 14/1-2014 20:08

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt somnade som jag skulle till ett tiden och sov sedan fram till nio. Men efter detta så somnade jag inte igen. Kom ur sängen till elva eller lite innan och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen körde den idag fram till 13:30 då jag satte mig framför datorn ett tag sedan ringde jag till morsan. Hon mådde inte så bra skulle har ringt till söndag men glömde bort detta när jag gjorde hemsidan. Så pratade ett tag så efter detta så stack jag till apoteket och hämtade mina grejor. Jag sa att jag hade beställt via telefon och det gick inte som det och det var därför de inte hittade grejorna i fredags. Så sedan till posten för att hämta  min nya skrivare den var rätt tung att bära vägde lite över tio kilo och så hade jag påsen med från apoteket så det var rätt tungt att bära idag. Så sedan när jag kom hem så gick jag igång med middagen, fick vänta till halv fyra innan jag gick idag för paketet gick inte att hämta innan. Så hade idag karréer med pommes och såg på mina serier idag när jag åt. Så till sex tiden fick jag i mig en mjukis och så satte jag mig och läste lite idag igen. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn.

TRÄNING: Ja inget på denna punkt idag.

ROMAN: Ja fick mina en och en halv timme idag och det gick så där idag. Bättre på slutet men inte så bra idag.

MUSIK: Ja skall inte skriva nått idag på denna punkt. Jo jag kikade lite på hemsidan och det var nytt som jag spanade in lite idag innan jag stack till apoteket.

WEBB: Jaha måste göra grafik till hemsidan och jag tänkte göra flera färger så kan byta sedan och uppdatera lite efter ett tag. Så det kommer bli mycket att göra på detta. Till söndag hoppas jag att jag kan köra på detta.

Så inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: