fredag 3 januari 2014

Fredag 3/1-2014 20:09

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass sådan inatt, men det brukar det bli efter träningen. Sov illa fram till 06:30 då jag slog upp ögonen för sista gången jag låg sedan fram till nått runt åtta då grannen vaknade och hostade. Så sedan till halv nio eller om det var halv tio så vaknade mina andra grannar med. Hörde att mobilerna ringde så sedan till tio tiden så var det nära att jag somnade men så hörde jag nått och så nej. Kom ur sängen till halv elva tiden och fick i mig frukosten sedan så fick jag uppdatera grafikkortet ja eller ner gradera det. Datorn betedde sig konstigt och läste sig i släckt läge så jag av installerade och installerade en gammal rutin. Jag hoppas att detta hjälper vi får se imonn. Så var det uppdateringar till Adobe men det gick inte att installera alla och efter jag hade startat om datorn så fanns de inte mer. Så jag missade en halv timme idag igen på romanen. Men till 12:30 så kom jag igång och det gick bra idag trotts kass natt. Så sedan till 13:30 var jag klar med detta och pillade lite med datorn innan jag stack till 4 sound och hämtade mina grejor. Men jag stack utan att ta lappen med maten  jag skulle köpa så jag fick gå hem och lämna grejorna och sedan stick ner till ICA igen. Dock så kom jag ihåg att ta lappen på skrivaren och tog mig sedan in och skickade tillbaks den igen. Så går den idag så kommer väl pengarna till nästa vecka de har inte dragit den nya än så det tar nog ett tag innan jag får den. Så sedan hem och satte igång med maten hade idag stripes och köttbullar jag glömde ta fram kött idag. Så såg mina serier idag men det var inte nått alls idag alla hade tagit slut för året jag det gamla året alltså. Så jag hade inget att se idag men slö tittade på lite av varje idag när jag åt. Så mer? Jo jag fick inget på lotto men det är ju som vanligt det men till lördag då smäller det till det känner jag på mig. Eller hur? Så mer? Nä jo jag läste ut eldvittnet idag ett par kapitel.

TRÄNING: Ja inget på denna punkt idag men tills imonn så kör jag igen.

ROMAN: Ja en seg dag idag men ändå när jag väl kom igång så gick det bra idag.

MUSIK: Ja fick mina grejor idag de hade kommit båda två. Men jag tänkte inte på att det var fredag idag så jag skulle ha mailat igår för han hann inte svara idag. Kommer nog till måndag tror jag så jag får pilla med det till tisdag.

WEBB: Jaha skall köra men vet inte när imonn är det storstretch så jag hinner nog inte imonn men till söndag så skall jag köra så jag blir klar med denna bok. Sedan skall jag beställa mer men måste ha pengar först så det blir nog inte förrän till nästa månad. Sedan innan detta så skall jag köra igång med nya hemsidan så jag kommer igång med den. Vi får se till nästa vecka.

Så inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: