torsdag 30 januari 2014

Torsdag 30/1-2014 20:06

DAG: Jaha natt igen och igår så pratade mina grannar länge innan jag kunde somna. Trodde då att nu är det kört men eftersom jag har sovit kass ett tag så somnade jag ändå. Sov sedan rätt bra fram till sex tiden men somnade om igen fram till tio tiden. Kom ur sängen till halv elva och fick i mig frukosten sedan körde jag igång med romanen. Men idag så gick jag igång en halvtimme innan så till 11:30 så gick jag igång tog sedan paus till ett då jag fick i mig lunch sedan gick jag igång igen till två fram till tre. Så mer? Jo jag fick inget samtal igår så ingen storvinst men kanske lite, ni får spana på twitter idag eller så imonn på bloggen om det inte gav nått. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så vi hörs igen till imonn.

TRÄNING: Japp idag så körde jag som vanligt och det gick bra. Mitt rygg ont har försvunnit och det var sängen som gjorde det hoppas nu den håller ett år. Jag kan inte minnas när jag köpte denna sängen men det är nog ett par tre år sedan eller längre.

ROMAN: Ja körde en halvtimme längre idag men jag kom upp tidigt med idag. Det gick bra och jag har kommit till sidan 296 så det är en bra bit kvar innan jag är klar. Men jag kommer köra igång en omgång till innan jag skriver ner det. Ja eller om jag kallade det en runda till minns inte nu.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja har tänkt på det idag och jag tror jag kommer lägga ner Adobe för jag kan inte klara av det. Men jag skall inte ge upp ännu skall testa om jag kan få till en sida eller inte. Men till augusti så kommer jag nog säga upp det annars så måste jag ha det ett år till. Men som jag sa så skall jag se om jag kan men det ser mörkt ut med alla dessa regler.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: