onsdag 8 januari 2014

Onsdag 8/1-2014 20:11

DAG: Jaha till natt igen och en bättre natt inatt, sov bra fram till sex tiden så jag fick fem timmar inatt då är det bra. Och jag lyckades somna om igen runt nio tiden två gånger så jag sov tjugo minuter till sedan. Så en bra natt inatt. Så kom ur sängen till halv elva tiden och fick i mig frukosten. Så sedan till tolv så gick jag igång med romanen körde den idag fram till 13:30. Då jag stack till ICA för att handla lite sedan hem igen och så laddade jag in Cubase 7.5 det tog fram till fyra tiden. Då gick jag igång med middagen hade idag karréer med pommes. Såg inte nått på teven jo jag såg men det var inte inspelat nått idag. Så sedan till sex tiden så fick jag i mig en extra kopp kaffe. Så mer? Nä kommer inte på mer idag. Kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Japp har packat väskan för imonn och jag kör som vanligt hoppas jag.

ROMAN: Ja hade lite trögt idag men fick ändå mina en och en halvtimme idag. Satt faktiskt lite längre idag nu när jag tänker på det satt nog till 13:50 om jag inte minns fel.

MUSIK: Ja fick svar igår och det var inte alls som jag trodde men laddade in det idag. Men det gick inte som jag ville med en gång men tillslut så laddade det in och allt fungerade som det skulle.

WEBB: Ja inget idag men till söndag hoppas jag få till lite skall göra lite grafik som jag sedan skall använda testade lite idag men det gick inte alls bra idag. Men hoppas det går bättre till söndag.

Så inget mer idag jo jag läste ur eldvittnet idag ett par kapitel innan jag la mig på sängen. Så nu är det nog för idag och jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: