måndag 6 januari 2014

Måndag 6/1-2014 20:09

DAG: Jaha till natt igen och inatt var det en bra natt, hörde inte av grannarna inatt alls och minns inte när jag somnade. Vaknade till sex men somnade om igen fram till nio tiden. Låg sedan vaken till elva tiden innan jag kom upp. Fick i mig frukosten och gick igång med romanen fram till ett då jag slutade och fick i mig lunchen. Så sedan så pillade jag lite tills klockan slog 14:30 då jag stack till träningen. Så tränade sedan hem igen och stretch och så middag fick inte mycket i mig idag det hände en grej på gymmet idag mer om detta nedan. Så såg på teven medan jag åt men bara slö tittade. Så mer? Jo jag vann på lotto 114:- spänn så jag slipper att lägga in nya pengar denna veckan eller nästa med. Så mer? Kommer nog ha svårt att sova inatt känner jag på mig.

TRÄNING: Ja tränade idag och det gick bra men så hände det något väldigt otrevligt. Jag återkommer med mera om detta en dag.

ROMAN: Det gick bra idag fick bara en timme idag men det gick bra.

MUSIK: Spanade idag efter mail men det hade inte kommit men det är nog mycket nu med nya som kom hoppas få svar om ett par dagar.

WEBB: Jaha blev inte så mycket till söndag men jag skall köra igång men först skall jag göra boken klar. Sedan kör jag igång med nya hemsidan.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: