onsdag 22 januari 2014

Onsdag 22/1-2014 20:12

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass sådan igen vaknade ett otal gånger under natten men sov bättre sedan på morgonen. Kom seg ut sängen till 10:50 tiden hade tänkt gå upp tidigare idag men kände nä inte idag. Så fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen körde den idag fram till 13:30. Efter detta så gjorde jag inte mycket idag skulle inte ut så jag pillade lite med datorn. Jag gjorde en mall till hemsidan den första av tre tror jag det kommer bli. Men mer om detta nedan. Så sedan ja kommer inte ihåg vad jag gjorde mer än detta idag en seg dag idag men fick ändå gjort romanen så okey då. Så till tre tiden så satte jag igång ungen och så till halv fyra så gick jag igång med middagen. Idag hade jag karréer med klyft och såg en film på netflix som jag hade plockat fram igår batman såg de innan så jag fick se denna med. Så mer? Jo det är lotto idag men de har inte ringt så ingen storvinst men kanske lite. Ni får veta på twitter idag eller imonn eller till fredag om det inte gav nått. Så mer? Nä inget mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag och är redo för träningen imonn.

ROMAN: Ja körde mina en och en halv timme idag och det gick bra idag har kommit till sidan 266 det är en tre hundra kvar nu. Men det gick bra idag.

MUSIK: Ja inget här idag.

WEBB: Ja idag så gjorde jag en mall för startsidan eller rättare sagt för spotify sidan. Skall göra två till innan jag är klar eller om det blir tre. Så sidan har bara CSS inget annat på den så den är redo för att köra igång med text och annat.

Så sedan innan jag satte mig här så läste jag ur flickan från ingenstans har läst ur eldvittnet så jag måste nog köpa nästa del kommer inte ihåg vad den heter men skall se Lars Kepler är författaren som är två andra författare men den nya heter sandmannen och jag köpte den just på bokhemsidan kan inte stava till namnet så jag skulle skriva Albiliris eller nått sånt men jag kan inte stava till det just nu. Men den är köpt och kommer om ett par dagar men jag kör flickan från ingenstans just nu. Så när är jag klar med denna blogg. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: