måndag 17 februari 2014

Måndag 17/2-2014 20:08

DAG: Jaha natt igen och inatt sov jag rätt bra vaknade till sex tiden men somnade sedan om igen ett par gånger. Kom ur sängen till 10:30 tiden och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen, körde den fram till ett då det var lunch och sedan igen från två till tre. Så efter detta så hann jag inte med så mycket innan det var dags att gå till gymmet. Så tränade sedan hem och så stretch och så middag på det. Så kan säga att jag inte vann nått på lotto heller igår ja i lördags men såg det igår. Men jag stoppade igång eurojackpot igår så nu har jag något att se fram emot på fredagar. Så mer? Nä kommer inte på mer idag ses igen imonn så säger vi så tills dess. Kort blogg idag.

TRÄNING: Ja gick bra idag och det brukar det göra efter bra natt. Var bara fem minuter sen idag och det är bra efter jag har höjt. Så bra träning idag.

ROMAN: Gick bättre idag än dagarna innan men då har jag sovit kasst med men idag så gick det bra.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja kom på idag att jag måste lägga till en grej till innan jag gör mall av det sedan skall jag nog vara klar för att köra sedan men jag vet inte ännu vad de säger på RixFm de varar inte på mina mail så jag vet inte vad jag skall göra. Skall testa att maila dem idag så får vi se hur jag gör sedan.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: