onsdag 5 februari 2014

Onsdag 5/2-2014 20:17

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt kass sådan igen vaknade ett antal gånger under natten och till morgonen var det inte bättre. Kom ur sängen till 11 tiden och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen men det gick så där idag. Men var klar till 13:30 tiden då jag inte gjorde nått fram till tre tiden när jag gick igång med middagen. Hade idag karréer med stripes och såg en film idag som var så där sparade den inte. Så mer? En rätt kass dag idag på det hela taget. Så efter detta så fick jag i mig en mjukis men jag skall inte använda jordgubbar så här års de kan innehålla kräk grejor så jag skall till fredag köpa annat. Men det fanns inte igår när jag handlade så jag tog detta och tänkte mig inte för då men nu. Så mer? Jo det är lotto idag men de har inte ringt så ingen storvinst men kanske lite ni får se på twitter idag eller imonn eller så till fredag om det inte gav nått. Så mer? Jo jag satte mig och läste två gånger idag var tidig idag med allt så jag läste ur sandmannen istället för flickan från ingenstans jag har  tappat farten sedan jag gick igång med den. Så jag gick över till Kepler igen med sandmannen som jag köpte för ett tag sedan. Så mer? Städat har jag gjort idag med lite smått men ändå lite skall köra en omgång till söndag sedan kommer jag köra igen till nästa söndag och så kommer jag hålla på tills det är klart. Så mer? Nä inget mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja har packat idag så jag är redo för träningen imonn.

ROMAN: Ja kom på idag att jag måste ha lite mer av Kepler inte flickan från ingenstans jag tappade farten helt när jag gick över till denna. Men idag satte jag mig och fick tillbaka farten igen för jag gick igång med sandmannen istället. Så hoppas vi att det går bättre tills imonn igen.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja har planerat lite idag igen och jag måste nog göra lite till men innan så skall jag ta och göra en mall för spotify som jag inte vet om jag skall göra eller inte. Men jag kan inte bygga mer om jag sedan skall göra en mall till detta så jag måste nog göra den med en gång. Så men mer om detta till söndag hoppas jag.

Så inget mer att göra idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: