tisdag 4 februari 2014

Tisdag 4/2-2014 20:08

DAG: Jaha natt igen då ja och en små kass natt igen, sov inte länge igår innan jag vaknade. Men somnade sedan om igen och till morgonen så vaknade jag till sex tiden men somnade om igen och sedan till åtta nio och så tio då jag inte somnade igen. Kom ur sängen till 10:30 och fick i mig frukosten. Så sedan till halv tolv så gick jag igång med romanen gick idag lite tidigare igång. Körde idag fram till 13:30 då jag slutade för dagen. Så sedan stack jag till ICA för att handla lite och så hem igen. Sedan gjorde jag inte mycket innan det var dags för middagen. Hade idag kotletter med klyft och såg mina serier när jag åt. Så efter detta så fick jag i mig en mjukis och så satte jag mig och läste lite ur flickan från ingenstans satt läge idag igen den är bra än så länge. Så mer? Jo jag pillade lite med hemsidan med men mer om detta nedan. Så mer? Nä kommer inte på mer idag men vi ses igen imonn om ni har lust…

TRÄNING: Ja jag måste vila axeln ett tag till för jag kan inte göra riktiga armhävningar ännu på den men hoppas att det går över snart så jag kan.

ROMAN: Ja körde idag igång redan en halvtimme innan men så gjorde jag inte nått i en halvtimme som jag skulle ha skrivit så det gav ändå en och en halv timme idag. Men det gick rätt trögt idag.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja idag så skrev jag ut CSS koden för hemsidan som jag skall göra kan inte utantill så jag tänkte jag skulle ha när jag sedan kör. Till söndag så skall jag köra igen men som jag sa innan så måste jag också städa.

Så inte mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: