tisdag 11 februari 2014

Tisdag 11/2-2014 20:09

DAG: Jaha till natt igen och en rätt kass sådan igen somnade som jag ville men sov sedan bara fram till sex det ger fem timmar och jag brukar sova mellan tre till fem timmar. Men så har jag sovit kasst ett par dagar och det räckte inte inatt. Men lyckades ändå somna lite efter detta ett par timmar men som jag har sagt förut så måste det vara sammanhängande sömn annars så gills det inte. Så jag fick fem timmar inatt men efter som jag sov illa innan så räckte det inte inatt. Kom ur sängen till halv elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen men det gick illa idag kände av kass sömn så jag skrev bara i en timme idag och det gick inget bra alls idag. Så till 13:30 så skulle jag då sticka till ICA för att handla lite gjorde detta sedan hem igen. Så fick inget alls mer gjort idag men till tre tiden så satte jag igång med middagen. Hade idag kotletter med stripes och såg två serier och en film från netflix idag. Lämnade ett par serier idag och tog film istället för jag har dödat kontot på netflix så jag har till den 19 att se men det finns inte mycket mer att se nu har sett det som är nått att se på. Så sedan tog jag mig en kopp kaffe och så satte jag mig och läste ur sandmannen idag ett antal kapitel idag satt rätt länge. Så mer? Nä inget mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag men kan säga att jag har ont i axeln och jag har legat illa på den innan så jag vaknade med ännu mer ont innan. Men jag hoppas att jag kan vila utan att vila så den slutar att göra ont ändå. Kan inte minnas om jag höll upp innan eller inte har haft ont innan men jag vet inte om jag då slutade att träna eller inte. När jag skulle göra det med axeln hos sjukgymnasten så skulle jag träna hela tiden inte vila jo från träningen men inte från övningarna. Jag hoppas att det släpper även att jag tränar hade glömt detta med axeln för jag har inte haft ont på läge nu. Vi får se hur det går.

ROMAN: Ja hade illa svårt att fokusera idag så jag fick bara ut en timme idag. Gick runt och tänkte på annat idag men det tar jag igen tills imonn hoppas jag.

MUSIK: Nä inget här idag.

WEBB: Ja vi får se om jag kan få till det ändå som jag vill det är inte mycket som går som jag vill men jag hoppas få till det ändå på nått sätt.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: