tisdag 18 februari 2014

Tisdag 18/2-2014 20:18

DAG: Jaha ännu en rätt bra natt igår somnade jag till ett tiden och sov sedan fram till sex tiden. Men somnade om i korta stunder fram till 10:30 då jag kom upp ur sängen. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Körde den idag fram till 13:30 då jag stack till ICA för att handla lite ja klockan  var nog två tiden innan jag kom iväg. Så sedan hem och så satte jag mig och pillade med nya hemsidan ett tag idag och fick ett par grejor till fixade. Så sedan till halv fyra så gick jag igång med middagen men jag hade glömt att ta fram kött så jag fick vänta medans detta tinade. Så middagen var klar till 16:20 tiden hade idag karréer med stripes och såg mina serier idag när jag åt men jag sparade en tills imonn. Så mer? Jo jag hittade en grej på internet idag som jag skall berätta om lite längre ner. Så mer? Jo fick med mig städgrejor idag som jag hoppas räcker tills söndag så jag kan göra lite till. Kommer ta en vecka till eller kanske lite längre innan jag är klar. Så mer? Ja mer… en rätt bra dag idag men som vanligt börjar det med en bra natt så kommer en bra dag sedan.

TRÄNING: Ja har fått lite ont i benen men trodde att det skulle vara värre men denna gång så fick jag inte träningsvärk nästan alls. När jag höjde.

ROMAN: Ja körde idag och det gick bra idag sedan efter innan jag stack till ICA så satte jag mig och sökte lite då hittade jag ett förlag till som jag skall skicka till det tar emot på mail de med. Så då har jag fem förlag att skicka till sedan när det beger sig.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja har idag hittat lite problem med den nya sidan och jag har inte fattat varför den gör så. Men jag pillade lite och fick sedan till det som jag ville så jag har att göra till söndag med detta och mycket till.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: