torsdag 6 februari 2014

Torsdag 6/2-2014 20:10

DAG: Jaha natt igen då ja och jag glömde ta min tablett men kom ihåg till nio tiden brukar ta den till fem tiden. Så men somnade ändå igår och sov sedan rätt kasst fram till sex tiden. Så vaknade upp och somnade sedan inte om förrän till nio fram till tio. Kom ur sängen till halv elva tiden och fick i mig frukosten sedan gick jag igång med romanen. Körde den idag fram till ett då det var lunch och så igen från två till tre. Så efter detta så pillade jag med musikdatorn skulle uppdatera en grej men det var mer. Men jag fick lämna den för jag fick sticka till träningen. Så tränade sedan hem och så stretch och så middag på det. Såg en serie idag när jag åt och fick i mig maten snabbt idag klockan var bara sju när jag var klar. Så jag satte mig igen med musikdatorn och jag tror jag fick den klar idag men jag har problem med att komma ut på internet ibland så kan den inte det men om jag startar om så går det. Jag vet inte vad det är men skall se om jag kan hitta något om detta på internet. Satt idag men fick inte tag det jag ville fanns inte tid idag till detta. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto fick mail igår om detta men till lördag så smäller det till, eller hur? Så mer? Jo så har jag tänkt lite på hemsidan idag med skall göra en grej med den till så hoppas jag att jag kan klara av det med. Vi får se hur det går med det sedan.

TRÄNING: Ja körde mitt pass idag och det gick bra idag har lättat lite i axeln har inte tänkt på detta på ett tag för jag har inte haft ont innan. Men det behövs bara en lite sne tyngd så gör det ont men jag hoppas att det släpper med tiden.

ROMAN: Ja körde idag mina två timmar och det gick bra idag. Men jag har kastat om lite när jag skriver innan så skrev jag mycket och sedan lite men nu gör jag tvärt om. Jag kommer på mer efter jag har läst det en gång. Men det är rätt mycket nu har nog en femtio sidor att lägga till så jag har gjort det bättre hoppas jag.

MUSIK: Ja inget här idag.

WEBB: Kom på idag att jag skulle lägga till lite mer innan jag går igång så jag skall lägga en över rad med länkar som finns på alla sidor och så en övre mitten med lite länkar till. Får se om jag kan detta men jag hoppas det så blir det lite nytt. Till söndag så kör jag.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: