tisdag 25 februari 2014

Tisdag 25/2-2014 20:16

DAG: Japp till natt igen och igår kunde jag inte somna som jag ville låg länge innan jag tillslut somnade. Sov sedan så där fram till sex tiden då jag var uppe på toan sedan somnade jag igen i korta stunder fram till elva tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag mig vid datorn och skulle betala räkningarna. Och det gick rätt snabbt men så skulle jag då betala webbhotellet och de hade inte skickat någon räkning idag. Så jag fick ringa dem och satt och väntade i kö fram till ett tiden. Men tillslut så fick jag betalt den med. Denna månaden fick jag 1400 över som då skall räcka till den 25é. Blir hårt men skall nog gå. Stack till ICA för att handla lite idag och var även inne på bokhandeln och köpte två pennor börjat ta slut nu. Så sedan hem och gjorde inte mycket idag spelade lite sedan till tre tiden så gick jag igång med middagen. Hade idag kotletter med stripes och såg mina serier när jag åt. Så sedan till sex tiden så fick jag i mig en mjukis och en kopp kaffe jag kaffet var ju efter middagen sedan mjukis. Så sedan satte jag mig och läste ur sandmannen ett par kapitel blev det idag. Och sedan så la jag mig på sängen och väntade på att klockan skulle slå åtta. Så mer? Nä inget mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Jaha till torsdag så kör jag igen då hoppas på bra sömn så skall det nog gå bra.

ROMAN: Ja efter uppehåll idag så kör jag igen imonn. Det är inte så mycket kvar nu men jag skall gå på en runda till sedan efter det? Vi får se men jag tror att jag är klar sedan skall låta den ligga i en månad och sedan läsa och så sicka in. Har jag bestämt mig för idag.

MUSIK: Jaha inget idag.

WEBB: Så idag har jag funderat lite på hemsidan och jag minns inte hur jag gjorde förra gången så jag vet inte riktigt hur jag skall göra sedan. Men jag skall fundera på det ett tag så kommer jag nog på hur jag gjorde sedan. Det gäller länkarna jag måste göra länkarna efter att jag gör startsidan så då måste jag göra alla länkar om och om igen varje gång jag gör en sida. Men jag minns inte hur jag gjorde sist heller så jag hoppas att jag kommer på det sedan men det lutar åt att jag måste göra allt om och om igen. Vi får se om jag kan komma på ett sätt sedan eller så är det bara att göra alla länkar igen och igen.

Så inget mer idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: