måndag 10 februari 2014

Måndag 10/2-2014 20:07

DAG: Jaha till natt igen då ja och en väldigt bra natt inatt, men en seg dag ändå. Kom ur sängen till halv elva och fick i mig frukosten sedan skulle jag då köra igång med romanen. Men eftersom jag hade sovit kasst i tre dagar så räckte det inte med en natt. Jag var trött ändå idag så jag la mig på sängen ett tag innan jag gick igång. Men jag blev inte piggare för det men jag körde igång med romanen och tog sedan paus till ett då det var lunch. Sedan igen från två till tre efter detta så gjorde jag inte mycket utan väntade bara på att klockan skulle slå 15:30 då jag stack till träningen. Sedan hem igen och stretch och så middag på det såg idag lite på teven med lite innan och så family guy sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Och nu är jag här, så många dagar med kass sömn går inte bort på en natt det tar längre tid. Så mer? Jo jag vann inte nått på lotto heller såg det igår. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn.

TRÄNING: Ja var seg idag när jag gick igång med var bara lite sen idag en fem minuter så det var lugnt. Gick bra idag och då höjde jag idag med det tar lite längre tid då.

ROMAN: Ja gick segt idag men jag var trött med så men fick mina en och en halv timme idag ändå så okey.

MUSIK: Nä inget idag.

WEBB: Ja vi får se hur det går till nästa söndag det går inte som jag vill men jag har hoppat i boken med så jag kan ha glömt nått vi får se till söndag.

Så inget mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: