tisdag 1 oktober 2013

Tisdag 1/10-2013 20:08

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rejält kass sådan inatt. Vaknade ett otal gånger under natten och till fem tiden så låg jag fram till sju tiden. Sedan somnade jag och sov till åtta tiden då jag gick upp för jag tänkte jag kan nog somna sedan igen. Fick i mig frukosten och så la jag mig igen men kunde inte somna igen. Så jag gjorde inte nått fram till elva tiden då morsan ringde en signal. Så sedan till tolv tiden så stack jag till frisören och klippte mig. Sedan stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Så efter detta så satte jag mig och spelade lite mer om detta nedan. Så sedan till tre tiden så gick jag igång med middagen. Idag hade jag karréer med klyft och såg mina serier för sista gången på ett tag. Idag fick jag lappen för att skicka tillbaks min digitalbox den är kass igen. Så jag skall skicka den imonn efter att jag är klar med dreamweaver som jag idag inte gjorde alls. Så mer? Jo efter detta så fick jag i mig en mjukis till sex tiden och la mig sedan. Så mer? En okey dag idag trotts kass natt jo jag fixade till dreamweaver idag innan jag stack till ICA. Och så la jag ut ny statistik för september i morse när jag vaknade. Finns ute nu. Uppdatering 375…

TRÄNING: Ja inget idag men till torsdag kommer jag igen.

ROMAN: Till nästa vecka så skall jag köra igen får då se om det jag har gjort innan är okey eller om jag måste skriva om igen. Minns inte så mycket av det idag så jag får läsa och se.

MUSIK: Japp idag så fick jag äntligen till ett komp sista triolerna så skall jag köra på fjärdedelar till nästa vecka.

WEBB: Ja idag så tappade jag lusten att köra så jag tänkte jag tar det imonn. Men jag fixade till de felen som fanns innan så jag är redo för att köra imonn.

Så klar för idag och säger som jag gjorde innan Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Igår fick jag inte med några smilisar men jag hade samma fel som innan jag trycker på någon knapp så blir allt fel men jag vet inte vilken. Men det fungerar igen när man startar om så.

Inga kommentarer: